Frettenopvang De Frettenbende
Waar staan wij voor?

Hallo frettenliefhebbers

Wij zijn een Opvang die als doel heeft mensen zo goed mogelijk voor te lichten over fretten, voor de beginners maar ook voor de wat gevorderde eigenaar. Vaak zijn er toch vragen als een fretje zich bijvoorbeeld anders gaat gedragen. Of eigenaren weten niet waarom hun fretje op een bepaalde manier reageert.

Vaak is het ook een probleem als er een vakantie is geboekt en niemand in u naaste omgeving kan of wil oppassen op uw (b)engels. Of alleen maar bereid is om ze te voeren en verder niet de aandacht geeft die ze wel van u zijn gewend. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid tot vakantie opvang. U kan heerlijk genieten van uw vakantie en uw fret(jes) kunnen rekenen op de behandeling die u ze normaal geeft.

Kunt u door omstandigheden niet meer voor uw fret(jes) zorgen ook dan kan u op ons rekenen. Wij nemen ze dan kosteloos op in onze opvang en zoeken een geschikt nieuw huis voor ze.

Aan het afstaan zitten echt GEEN kosten verbonden. Vele mensen weten dit niet en zetten hun fretje/ fretjes letterlijk en figuurlijk in de kou, deze worden dus gewoon op straat gezet. Een fret kan niet overleven op straat! Deze dieren zijn dan ten doden opgeschreven. Gelukkig zijn er mensen die ze te pakken krijgen en naar een dierenasiel brengen. Door een goede samenwerking met deze organisatie's komen ze bij ons terecht en zoeken wij naar een goed en blijvend tehuis voor deze leuke en veelzijdige diertjes dit na de medische keuring. U wilt uiteraard niet voor gezondheids verrassingen komen te staan.

Ze krijgen dezelfde behandeling als onze eigen fretten, dus elke dag lekker ravotten en spelen met zowel ons als met de poezen. En uiteraard kunnen hun rekenen op een lekker schoon& fris hok elke dag.

Wij doen ook aan heropvoedingen. Als u fretje bijvoorbeeld te hard bijt dan leren wij dat af.

Elk fretje wat bij ons vandaan komt is nagekeken door de dierenarts en zonodig ingeent (als die reeds verlopen was laten wij ze opnieuw inenten) en gesterilliseerd. U haalt dus een gezond fretje in huis.

Denkt u erover om een fretje/ fretjes in huis te halen informeer dan eens vrijblijvend of een fretje hebben wat bij u en uw wensen past.

Wilt u ons helpen met helpen? Wij kunnen heel veel gebruiken, speelgoed waar uw huisdier niet meer naar omkijkt, oude kleding, oud beddengoed, kattegrit, kooien, oude carriers, poepbakken zowel driehoekbakken als kitten en poezen bakken, een financiele donatie dit voor de soms hoogoplopende dierenartskosten.

Sommige stichtingen& opvangen geven loopse vrouwtjes de prikpil dit is een gesterillisseerd mannetje over een loops vrouwtje heen laten gaan hierdoor word het vrouwtje schjnzwanger en ebt de loopsheid weg (kan nog wel terugkomen!), maar dit kan het vrouwtje nieuwe dodelijke problemen bezorgen, word ze niet geholpen of gedekt dan sterft ze ook maar dan aan de gevolgen van beenmerg depressie. Fokken doen wij niet daar er al teveel fretten in de opvang komen.

Kortom voor informatie, opvang, afstand of een leuke huisgenoot/ -genoten, her-opvoedings cursussen of voor een kijkje achter de schermen bent u van harte welkom bij ons.
 
Groetjes en misschien  wel tot ziens bij
De Frettenbende

Home | hoe word ik donateur en waarom | Waar staan wij voor? | Uit wie bestaat opvang Hoogvliet? | Wij werken samen met | De fretten in de opvang | vakantie pension | Kan (en wil) ik voor fretten zorgen? | Waar kan ik fretten halen? | sponser van opvang hoogvliet | fretten info | de meest voorkomende ziekte's bij fretten | Links | ter herinnering aan onze dierbaren.

Enter supporting content here